árak-kedvezmények 2
Mi a vicatorna?

Vicatorna névvel fémjelezzük azt a koncepciót, mely alapján termünk szolgáltatásait felépítettük, tevékenységünket kialakítottuk.

A Vicatorna foglalkozások keretein belül olyan mozgásformákat találsz, melyekkel tetőtől talpig bomba formába hozhatod magad. A test egészével foglalkozunk, szó szerint. Lábujjainktól indulva, talpunk izmain keresztül, az intim területek- és arcunk izmain át egészen a fejünk búbjáig, semmi sem marad ki a sorból. Feszesítjük, fejlesztjük izmainkat, egészségünk megőrzése érdekében és esztétikai szempontból egyaránt a komplexitásra törekszünk.

Elsősorban prevencióval foglalkozunk, de Radványi Gábor barátunknak köszönhetően megtalálhatod általunk csontkovácsolás, manuálterápia, szomatikus betegségek és pánikbetegségek kezelésének, gyógymasszázsnak a lehetőségét is.
Gábor kezelt vendégeinek gyógytornáját szintén mi tanítjuk be, így arra nálunk kell jelentkezni.

Termünkben elvégezzük a Jantó féle számítógépes talpbetéthez való felmérést és megrendelést, majd a kész terméket 1-2 héten belül ugyanitt átveheti a megrendelő.

Óratípusainkat az órarendben és a weboldal többi részén is színkóddal láttuk el a könnyebb keresést segítve.

Partneroldalunkon megtalálhatóak azok a vállalkozások, egyének akikkel szakmaiságuk, emberségük alapján szívesen működünk együtt és bátran ajánljuk tovább Őket bárkinek. Megtalálhatóak itt törzsvendégeink szakmai „hirdetései” is, mert nagyobb bizalommal fordulunk egymáshoz, mint egy idegenhez.

Jó böngészést kívánunk és szeretettel várunk termünkben, ahol biztosan megtalálod a számodra megfelelő Vicatorna foglalkozást!

OKTATÓK

Lukács Frigyesné Évi vagyok, okleveles arctorna-tréner, urofitnesz oktató, négyszeres nagymama Lukács Edina Éva vagyok, sportszakember, edző, masszőz, urofitnesz oktató, kétszeres édesanya
   
A 40-es éveim elején vettem észre először az idő múlását az arcomon. Az önbizalmam semmivé vált, úgy éreztem a tükröt az én bosszantásomra találták ki. Évek teltek el így. Amikor hallottam az arctornáról, azonnal tudtam, hogy erre van szükségem. Boldogan belevágtam és elvégeztem az első trénerképzőt, mely óriási élménnyel és a rég elfelejtett önbizalommal ajándékozott meg. Az arctorna visszaadta arcom üdeségét, fiatalos kinézetét, megmozgatta a fantáziámat, megváltoztatta az életemet. Ezt a boldog érzést szeretném átadni másoknak is, ezért tartok rendszeresen arctorna foglalkozásokat olyan hölgyek és urak részére, akik tudják, hogy az első benyomás az arcon múlik és megvan bennük az akarat és kitartás, hogy az arcuk szépségéért, fiatalos feszességéért, üdeségéért rendszeresen elvégezzék az arctornát.

Kihívás még az életemben az urofitnesz, az intim izmok tornája. Metodikája a Távol-Keletről származik, ahol évszázados kultúrája van a nemiségnek. Szeretnék tenni azért, hogy nálunk se legyen többé tabu a rejtett izmok karbantartása, hogy ne csak kívül, de belül is megtartsuk fiatalságunkat és vigyázzunk belső szerveink egészségére. Hiszem, hogy gyakorlása életminőségünk, egészségünk, szerelmi életünk egyensúlyát teremti meg. Ennek szellemében tartok rendszeresen urofitnesz foglalkozásokat kortól, nemtől és nemi identitástól függetlenül azoknak, akik felismerték a rejtett izmok tornájának fontosságát és tudják, hogy a szépség és az egészség is belülről fakad.

Az arctorna és az urofitnesz fontos helyet foglalnak el az életemben és sikerélményt adó elfoglaltságot jelentenek számomra, művelésük és tanításuk is örömmel tölt el.

Okleveleim a legtisztább forrásból származnak.

• Arctorna-tréneri végzettségemet módszer megalkotójától kaptam, akinél a legelső tréneri tanfolyamon végeztem.

• Urofitnesz oktatóként pedig, a módszer magyarországi képviseletén szereztem oklevelet.

19 éve foglalkozom sporttal, életmóddal, mely az életem részévé vált az évek alatt.
Személyi edzés, Ovis torna, Sulis torna, Baba-mama torna, Gerincgimnasztika, különféle eszközigényű Női tornák, Férfi kondi, Fit-ball, Soft ball, Szeniortorna - a teljesség igénye nélkül - melyeket rendszeresen tartottam, vezettem az elmúlt 19 évben.
A sportszervezői-, sportoktatói tevékenységet táplálkozási- és életmód tanácsadással egészítem ki, hiszen rekreációs szakemberként az embert és szokásait teljes egészében szemlélve, úgynevezett holisztikus szemléletmódban igazgatom.
Erősen kacsintgatok a keleti gyógymódok és a spiritualitás irányába. Ezen ismereteimet is bővítem, és gyakorlatba átültetve használom a mindennapi munkám során a Stúdió budai, pesti és vidéki vendégeinek kikapcsolódásra, felfrissülésre, regenerálódásra irányuló szabadidős tevékenységek szervezésében és aktív bonyolításában.
Sportszakmáimat tekintve

• Rekreációszervező - Sportmenedzserként végeztem a Magyar Testnevelési Egyetemen.

• Masszőzként a Magyar Természetgyógyászok Szövetségénél.

• Aerobik edző és Rekreációs sportedzőként a Fitness Akadémián.

• Urofitnesz oktatóként a módszer magyarországi képviseletén.

 
Legyen Ön is a vendégünk és tartozzon egy igazán jó, önmagára és munkájára is igényes, jó kedélyű csapathoz!

Várjuk arctornára, urofitneszre (intimtorna), gerinc gimnasztikára, baba-mama tornára, különböző női, férfi és gyermek kondicionáló tornafoglalkozásokra, masszázsra, személyi edzésre.
 
Minden jog fenntartva. Utolsó módosítás 2013.04.07.
eXTReMe Tracker
Webmester: Háry Péter